HMS News

Många pristagare i DM/KM!

Den 11 september kördes det KM och DM på Ring Knutstorp! Det var många klasser och därmed fick också hela 18 förare stiga upp på prispallen!Helgen till ära fanns en del ERF-förare inbjudna att köra tillsammans med VOC och standardracing-bilarna. Det gick väldigt bra för en av Hyllinge MS nyaste talanger, Therese Svensson, som fick ställa sig högst upp på prispallen i just klassen ERF. På andra plats i denna klass hittade vi Christian Merheim, följd av Ola Johansson!

Volvo Original-klassen vanns av Björn Johansson, mycket tätt följd av Per Lindholm. Tredjeplatsen knep Jörgen Olsson från Simrishamns MK.

I samma race tävlade också standardracing-bilarna och dessa fick naturligtvis också pokaler. Nicklas Johansson var den som var snabbast och han var faktiskt totalsegrare i racet också. Efter honom, även sammanlagd tvåa, var Inge Elversson. Tredjeplatsen gick till Tenny Engdahl.

För att resultatlistorna ska bli så svåra som möjligt att tyda så är även Special delade på två klasser, A och B. I A vann Mats Hildingsson, i en Porsche 924, precis före Jörgen Hansson i sin BMW M3. På tredjeplats kom dagens andra pokaltagande tjej, nämligen Marie Carlsson. Special B hade Ulf Andersson på tredjeplatsen. Han fick se sig besegrad av tvåan Bo Lilja och vinnaren Kenth Sandkvist.

Dagens sista race var Formel. Tredjeplatsen gick till OS-medaljören Peter Eriksson. Före honom kunde vi se Micke Ohlsson, en av våra unga supertalanger, korsa mållinjen. Racet vanns av Rikard Bengtsson, som tidigare i år fick det ärefylld priset Prins Bertil Trophy!

Hyllinge MS tackar för helgen och www.hyllingems.se ser fram emot alla trevliga racerapporter som förhoppningsvis kommer ramla in till webmaster!

(Evenemang: 2004-09-11 DM/KM Banracing)
(Bild: 2580)