HMS News

ERF MC till Mo i Rana

Första versionen av ERF MC’s kalender publicerades idag på ERF-sajten. Alla datum är ännu inte klara, det saknas tex fortfarande ett datum för Hyllinge MS deltävling på Ring Knutstorp.Däremot återfinns norska Mo i Rana i kalendern. Ett spännande nytillskott, på banan som ursprungligen byggdes just för Roadracing.

Du hittar den preliminära kalendern på www.erf.nu »

Statusen bland Hyllinge MS förare angående nästa års deltagande i ERF-serien är ännu okänt. Skicka gärna en rad till Hyllinge MS webmaster och berätta om era planer.

Rykte på websiten www.sportinformation.com häromdagen placerar Hyllinge-föraren Per Gustavsson, medlem i ERF-mästarteamet Bröderna Hörbergs, i nya klassen Superstock 600 som skall köras i samband med STCC-helgerna. Spännande nyhet om det är sant…

/ Mikael Persson

Aktuell Motorsport.se
(Bild: 2783)