HMS News

Daniel Ivarsson i FF Zetec!

Nu är största delen av vintern avklarad och det börjar gå mot en ny säsong, bestämt är att det blir ytterligare en säsong för Daniel i Formel Ford Zetec!Detta året blir Daniels tredje säsong i Formel Ford Zetec, så här berättar Daniel om årets förberedelser:

– ’Nu börjar snart min tredje säsong i klassen, det känns som det kommer att bli ett mycket bra år med tanke på att vi har samma bil som förra året och mycket erfarenhet från 2003 och 2004.

– ’I år kommer vi att köra ett helt eget team, med eget tält, mekaniker, ingenjör, lastbil och egna verktyg och instrument. Det känns mycket bra att kunna styra allt själv och inte behöva vara beroende av någon annan.’

Under resten av vintern kommer Daniel bland annat åka på vinterträningsläger med sitt racinggymnasium och inom kort kommer teamet presenteras!

Med vänliga hälsningar:

Daniel Ivarsson Racing