HMS News

Sökes: juniorförare till STCC 1600 Produktion

Motorbanan Ring Knutstorp (MRK) ställer en bil till förfogande för en Hyllinge MS junior.I ett samarbete mellan MRK och HMS ställer MRK en bil – märke ännu ej bestämt- kostnadsfritt till förfogande till en Hyllinge MS junior från det år du fyller17-25 år för att köra STCC 1600 Produktion.

Hyllinge MS har fått i uppdrag att plocka fram en juniorförare att köra bilen under 2005. Bilen ställs till förfogande som lån. Föraren svarar själv för driften av bilen och sitt team. Naturligtvis ställer klubben upp på olika sätt som med råd och hjälp.

Mer information om STCC 1600 Produktion finns på stcc.se

Om du är intresserad kontakta migkaj.bornebusch@ifho.nu eller någon i styrelsen.

TA DENNA FANTASTISKA CHANS!!

Kaj Bornebusch
Ordförande

(Bild: 355)