HMS News

God uppslutning är en underdrift!

Den 10 maj var det träningskväll och trots att vädret var lite ’svajigt’ var stämningen hög!Då har äntligen alla biltokigas första kvällsträning för året gått av stapeln, och uppslutningen var minst sagt enorm. Framförallt var det alla våra vänner med ”täckta” bilar där vi stundtals körde nära maxgränsen för vad banlicensen tillåter. Som max räknade jag in 39 st bilar under ett körpass, och det är ju fantastiskt roligt(om än lite trångt). Att det var trångt fick en del erfara när de snurrade och skulle försöka ta sig in på banan igen, det fanns ju inga luckor nästan.

Kvällen slutade tyvärr i lite av ett antiklimax när vår käre vän Johan Krondahl åkte av banan och skadade benet. Detta orsakade så stor tidsförlust att vi fick avbryta träningen för kvällen.
Vi hoppas dock att allt är bra med Johan.

Nu dröjer det ända tills den 31:a maj innan vi kör nästa träning. Mer information kommer på hemsidan.

Kör så det ryker!

Mikael Karlstedt

(Evenemang: 2005-05-10 Kvällsträning)
(Bild: 3086)