HMS News

Tezz träningsrapport från Falkenberg.

Här kommer en träningsrapport från vår träning i Falkenberg.Upp tidigt på tisdags morgonen och iväg mot Falkenbergsbanan, träningen skulle börja klockan 0900. Vädermässigt var det uppehåll men kallt, tänkte att det kommer bli svårt att få temperatur i däcken. Förutom vårat team så var tre stycken andra JTCC-team på plats, två stycken Peggor och ett Ford-team. Jag har kört på denna bana ett par gånger innan men aldrig med Forden, skulle bli spännande att känna om det var någon skillnad mot den bilen jag är van vid.

Första passet förlöpte utan några större problem men bilen kändes lite väl mycket understyrd i vissa kurvor. Men jag var snabbare än den andra Forden. Jag har lite svårt att komma tillrätta med den nya chikanen som de byggt inför detta år. Är väldigt trångt och det kan nog bli intressant när 20 stycken bilar ska igenom här.

Inför andra passet så justerade teamet bilen för att minska understyrningen, den kändes klart bättre men tyvärr minskade inte varvtiderna nämnvärt.

Det sista passet fick jag köra i regn. Spännande att känna hur bilen uppför sig då, det visade sig att jag satte min snabbaste varvtid i regnet.

Sammanfattningsvis fungerade allt bra men Peggorna var snabbare denna dag. Jag får se till att ta i lite extra nästa gång.

Nästa träning är den 19/5, då på min hemmabana Knutstorp. Vi hörs då!

Tezzz

(Bild: 3103)