HMS News

STCC söndag!

Bättre tur med vädret idag, det blev riktigt varmt till slut. En skön avslutning på en premiär!Det var mycket Hyllinge Motorsällskap i topp denna dag:

Micke Ohlsson knep andraplatsen i Formel Renault, knappt efter segraren Steffen Möller. Bra resultat för Micke hela helgen med andra ord, seger igår och andraplats idag!

I S40 stod Hyllingeförare för en dubbelseger, nämligen Ibrahim Bakirci (1:a) och Andreas Ebbesson (2:a). Det skilde dryga 2 sekunder mellan dessa snabba förare.

Det gick lite småtrögt för Rikard Bengtsson i Radical igår, men det bättrade han på ordentligt idag, en fjärdeplats knep han, men det var inte långt till tredjeplatsen.

Tezzz fick starta långt bak även idag och slutade på en 14:e plats i JTCC med sin Ford Fiesta ST.

Det mest Hyllingetäta loppet var Historisk Racing med tre förare från klubben. K-G Almström tog sig upp på pallen som trea med sin BMW, Tommy Brorsson slutade femma med Escorten och Magnus Poulsson knep sjundeplatsen.

I mästarklassen STCC stod vårt enda hopp till Johan Stureson med nummer 21 på Peugoeten. Han lyckades väl i lottningen och knep pole position inför första racet, där han till slut hamnde på tredjeplatsen. I andra racet blev han sjua för att slutligen i Finalracet komma på tiondeplats.

Även bland motorcyklarna i Super Stock 600 fanns HMS representerat, genom Per Gustavsson och Benny Olsson som slutade på 6:e respektive 16:e plats.

hyllingems.se hoppas på många roliga och intressanta racerapporter från klubbens förare!

/Emma Nilsson

(Evenemang: 2005-05-20–2005-05-22 SM Racing (stcc))
(Bild: 3139)