HMS News

Rikard Bengtsson hemmafavorit i Radical

Senast på Knutstorp, vid premiären i maj, var det Samuel Lindqvist som knep segrarna i de två heaten, men inför Newsracet är det nog Hyllinge MS föraren Rikard Bengtsson som är favorit.
Rikard var lyckosam och vann i Falkenberg. Han åker med starkt självförtroende just nu. Dessutom har han lackat tillbaka sin bil i dess orginalkulör, orange. Rikard tror starkt på att just detta drag gjorde bilen mer samarbetsvillig, för att en egen vilja det är Rikard fullständigt övertygad om att bilen har.

Niklas Lovén leder fortfarande serien och är revansch-sugen efter Falkenberg, där han i lördagens race missade en andra plats efter Rikard i regnet på grund av ett missförstånd vid en varvning. Startade därför sist på söndagen och blev inblandad i startkarmabolulaget i den första böjen.

Mer info om Radical:

www.radicalmotorsport.se

Rikard Bengtsson vid förra tävlingen, Västkustloppet på Falkenbergs motorbana.

(Evenemang: 2005-08-05–2005-08-07 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 2623)