HMS News

Rapport från Daniel Ivarsson

Under den gångna helgen körde Daniel sin första Formula Renault tävling, resultaten blev över förväntan.- Jag är nöjd med helgen, jag har kört många varv och skaffat mig massor av nödvändig erfarenhet inför 2006. Jag startade på en 14:e plats idag (läs söndag), jag fick en enormt dålig start och tappade fem placeringar, jag kämpade mig därefter igenom loppet och kom tillslut på en 15:e plats. säger Daniel.

Motståndet på Mantorp Park var av världsklass, det hade kommit flera av toppteamen från Holland för att köra finalen på Mantorp Park.

– Jag är jättenöjd med KEO Racing och jag vill tacka några extra mycket: Kim, John, Tem och min Pappa, jag ser verkligen fram emot 2006 och Formula Renault.

Nu återstår bara en tävling detta året, det är Formel Ford finalen på Kinnekulle Ring, nästa helg!

Med vänliga hälsningar:

www.daniel-ivarsson.com