HMS News

ATM Racing seriesegrare i ERF Bil 2005

Hyllinge MS teamet ATM Racing från Löddeköpinge säkrade seriesegern i ERF genom en andraplats i finalen på Scandinavian Raceway den 2 oktober.Närmaste konkurrenten till seriesegern var Team Pentascrew, som satsade hårt i finalen och låg bra till, men fick bryta under sista timmen med tekniska problem i sin Volvo. Pentascrew slutade på en fin andraplats i serien och TLC Racing, som vann finalracet, på tredjeplats.

Fr.v. Johan Wramfelt, Niklas Olson, Thomas Lindsjö (teamchef) och John Ljungberg

Receptet för att ta hem ERF-serien är att ha ett starkt team som jobbar bra ihop och en bra bil. Ett sådant paket har ATM Racing lyckats sy ihop. Idel topplaceringar kryddat med tre segrar är årets resultat, som har lett till seriepokalen.

Förarna Thomas Lindsjö, Johan Wramfelt, John Ljungberg och Niklas Olson är stabila och gör sällan misstag på banan. Porschen har bra väghållning och är bensinsnål. Teamets ryggrad med Nisse, Anders, Anneli och Kjell är effektiva i depån med bra markservice, strategi och klockrena tankningar.

ATM Racing är mycket värdiga segrare i ERF Bil 2005 – Grattis !!

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se

(Bild: 3415)