HMS News

Skribent sökes!

Hemsidan behöver hjälp av en motorintresserad tjej eller kille som kan tänka sig att vara med i hetluften och bevaka HMS arrangemang!Det skrivs notiser och nyheter under hela året på hyllingems.se och under säsongen och då i synnerhet omkring tävlingar surrar det lite extra i tangentbordet hos webmaster och övriga som glatt bidrar till denna sidas existens.

Nu behöver vi din hjälp! Det finns inga som helst förkunskapskrav, att skriva på hemsidan är precis lika enkelt som att skriva ett mail eller ett dokument i Word!

Det finns massor av medlemmar där ute som upplever racingsäsogen från olika synvinklar; funktionärer, publik m.m. Och vi vill hemskt gärna att ni hjälper oss att leverera dessa upplevelser till alla våra besökare på hemsidan!

Låter det intressant? Hör av dig till webmaster@hyllingems.se!
(Bild: 3274)