HMS News

Rapport från Hockenheim

Micke och Calle Gustavsson har varit och kört på Hockenheim, läs deras racerapport nedan!Tidsträningen gick lite upp och ner. Vi hade problem med vad vi trodde var växellåda men visade sig vara läckande hydralik på kopplingen. Det blev en 3:e tid totalt till slut.

Inför racet trodde jag en 2:a plats borde vara möjligt. Anton i sin Alfa GTA var mycket snabb. Förra året lyckades vi hålla V8:orna det första varvet men det gick inte i år.

Efter starten på den första rakan kom det Ford Mustanger & Falcon farande överallt! Sedan tillbringade jag mina ca 40 minuter med att köra om dom i kurvorna för att sedan bli omkörd på rakan igen. När det var dax för förarbyte så hade jag i alla fall lyckats bli av med några av dom.

Då låg vi 3:a totalt och 2:a i klassen. Lagom till Calle gav sig ut hade något spritt olja runt hela bana.Anton låg då bara någon sekund före oss.
Men på den hala banan kunde Anton med sin rutin dra ifrån.
Men Calle håll i alla fall bilen på banan och vi slutade 4:a totalt och 2:a i klassen.

Resultatet var väl ok, känns bara frustrerande när man vet att man kunde åkt betydligt fortare, men inte lyckas hålla sig framför dom som är långsammare.

Men det är bara att ta nya tag inför Brno i den 27-28 maj.

Vi hörs!
Micke & Calle
(Bild: 2350)