HMS News

Tezz sjua!

Kl: 17.00Helgens första race har nu gått av stapeln och det var JTCC som stod för showen.

I 12 varv pågick fighten, men vinnaren Roger Eriksson var ganska snart överlägsen och kunde plocka hem en säker seger.

Enda tjejen och tillika enda Hyllingeföraren i fältet var Therese ’Tezz’ Svensson. I sin orange/svarta Ford Fiesta ST startade hon från en sjunde plats. Hon blev dock snabbt omkörd och trillade ner till en åttonde placering. Men skam den som ger sig, tuff och skicklig körning gjorde att Tezz tog tillbaka sin sjundeplats.

Det blev fight mellan bilarna bakom henne vilket gjorde att hon fritt och ledigt kunde köra ifrån och skaffa sig ett hyffsat betryggande avstånd till bilarna bakom. Utan några större svårigheter kunde hon sedan köra i mål på en sjunde plats.

Vi som följde Tezz även förra säsongen vet att det här är en stor förbättring. Vi hoppas att det kommer fortsätta på det här sättet, både imorgon och resten av säsongen!

Lycka till Tezz!

(Evenemang: 2006-05-12–2006-05-14 STCC Premiär 2006)
(Bild: 3825)