HMS News

Premiären är över!

Kl: 18.00Nu var STCC-premiären över. Det har varit två stressiga dagar för funktionärerna, två svettiga dagar för förarna och förhoppningsvis två spännande dagar för publiken. Förhoppningsvis är i alla fall nöjda och glada över att fått uppleva denna racingfest.

Hyllinge Motorsällskaps förare gjorde bra ifrån sig, flera segrar i olika klasser och ett helt gäng med pallplatser.

Micke Ohlsson vann det första racet i Formel Renault och kom på en sjundeplats i andra. Han blev stående på startplattan och hamnade sist. Det var strid in på mållinjen mellan honom och sjätteplatstagaren, Christian Kronegård, men tyvärr kom Micke inte om.

Daniel Ivarsson hamnade i första racet precis utanför pallen, men en hedrande fjärdeplats bådar gott för framtiden! Andra racet var inte mycket sämre, där hamnade han på femteplats!

Tezz i JTCC gjorde ett bra kval, startade från sjundeplats och det var en placering hon höll ända in i mål i race 1. Hennes placering gjorde att hon, i och med omvänd startordning, fick starta från andra startruta. Hon tappade några placeringar under racets gång och slutade slutligen på en åttondeplats.

Rikard Bengtsson blev diskad i första racet, fick starta sist i andra och plockade in hela 16 placeringar för att slutligen hamna på en sjätteplats. Vi ser fram emot fortsättningen på säsongen med Rikard Bengtsson och hoppas att han kan försvara sin titel från 2005.

Roger Björk i Ferrari Challenge gjorde ett bra jobb och placerade sig på en andraplats i första och en fjärdeplats i andra racet. Grattis även till honom!

Johan Stureson, som kör i huvudklassen, tog hem en sjundeplats efter att ha startat från andra ruta.

Våra MC-förare; Jonas Persson, Johan Klarin Nilsson och Olof Persson kör alla för samma team och de gick över mållinjen i följd som 10:a, 11:a och 12:a.

För Lars Bertil Rantzow blev det en åttonde och en sjätteplats.

Sist men absolut inte minst (jo, kanske hans bil) har vi Lars Hektor i Superkart. Han lyckades med bedriften att vinna båda racen denna helg!

(Evenemang: 2006-05-12–2006-05-14 STCC Premiär 2006)
(Bild: 3827)