HMS News

Tezz tillbaka efter kraschen

Förra racet kraschade Hyllinge MS föraren Therese Svensson. Till helgen går nästa JTCC-rejs. Här kommer lite statusrapport från Tezz.Hej igen!

Nu kommer en uppdatering på bilen och mig själv. Efter kraschen så har teamet slitit enormt mycket för att få bilen klar för race som går på Falkenbergs Motorbana den 15-16/7.

Bilen fick ju stora skador både på karossen och chassit så den har behövde en stund i riktbänken, först skulle teamchef Tommy lära sig den nya riktbänken innan de kunde jobba på bilen. Efter några dagar så var bilen rakare än den var innan kraschen, den hade en skada från en tidigare smäll och nu blev även den fixad. Förutom detta så har en ny bakaxel, nya fjäderben, nya fälgar mycket mer monterats, bilen har nu de nya framljusen från Fiesta 2006 så den ser ännu fräckare ut.

För att inte tappa för mycket så har jag körtränat med min racekart, denna 30 hästars kart ger riktigt bra träning. För övrigt är min hälsa efter kraschen bra, stukningen i handleden är så gott som läkt. Så nu är jag riktigt taggad till nästa helg!

Vi ses på Falkenberg!!

/ Therese

(Bild: 3879)