HMS News

Ohlsson och Ivarsson inte riktigt nöjda

Formel Renault.Formel Renualt har också kört sitt kval nu innan lunch och för HMS tävlar både Daniel Ivarsson och Micke Ohlsson, båda lovande ungdomstalanger.

I kvalet lyckades Micke bäst av de båda, satte fjärde bästa tid under sitt sjunde varv på banan. Micke var inte nöjd med detta heat, han ville sätta sin snabbaste tid betydligt tidigare än under sjunde varvet och dessutom understyrde bilen. Vi hoppas att teamet får ordning på detta till racet, så att vi kan få se Micke på prispallen!

Daniel Ivarsson hade sjätte bästa tid och han var inte heller nöjd. Han körde hela heatet med punktering, förmodligen en ’smygpunka’. Han tyckte själv att allting stämde kanon i torsdags, men att det gick sämre under fredagsträningen. Idag var det samma känsla som under gårdagen. Vi får hålla tummarna för att Daniel kan skaka av sig den känslan när han får ett nytt däck på sin formelbil

(Evenemang: 2006-09-08–2006-09-10 STCC Deltävling)
(Bild: 4021)