HMS News

Micke Ohlsson trea!

Formel RenaultNu har det officiella resultatet från Formel Renaults första race, som kördes igår, kommit. I denna klass tävlar två representanter för Hyllinge MS, Micke Ohlsson och Daniel Ivarsson.

Micke Ohlsson startade från fjärde plats och fram till mållinjen klättrade upp en plats, och därmed fick vi en pallplacering för Hyllingegrabben. Micke har börjat skämma bort oss rejält med pallplatser så vi hoppas naturligtvis på ytterliggare en i eftermiddagens race.

Daniel Ivarsson startade två steg längre bak än Micke, alltså från sjätte startruta. Han var inblandad i en liten incident där den andra bilen fick smärre skador, men Daniel redde upp situationen och kom i mål på en femteplats. Hyllingeföraren kommer allt närmre en pallplacering, kanske kan vi få se honom på en sådan redan i eftermiddag?

Kom till Ring Knutstorp och heja på våra hemmahopp, för tillfället är vädret idealiskt för racing; det är svalt i luften och lätta moln skymmer solen så att man slipper kisa. Banan har dessutom fantastiska naturläktare, sätt dig i backen och se nästan hela banan!

(Evenemang: 2006-09-08–2006-09-10 STCC Deltävling)
(Bild: 4031)