HMS News

Pia vann resa till DTM!

Pia och Mike, två trogna flaggfunktionärer, får åka till DTM-premiären 2007.Det var under den årliga funktionärsfesten som Pia drog vinstlotten i klubbens lotteri bland aktiva funktionärer. Hon och hennes Mike får därför åka till premiären av DTM-säsongen 2007.

Tomas Olsson, styrelserepresentant och prisutdelare, lovade att detta skulle bli ett årligt arrangemang, där funktionärerna erhåller lotter efter ett speciellt poängsystem som i dagsläget inte är helt fastlagt. Men de minst ’funktionärsattraktiva’ träningar och tävlingar kommer att ge högre poäng än t.ex. STCC.

Så ni som redan är funktionärer för Hyllinge Motorsällskap; ladda overallen till nästa säsong, ju oftare ni är där desto större är chansen att vinna ett riktigt brakpris.

Och ni som inte är funktionärer, men gärna skulle vilja bli (speciellt med tanke på de fina priserna man kan vinna, är så klart välkomna att höra av er! Skicka ett mail till funk@hyllingems.se så hör vi av oss!

Och till Pia och Mike, grattis till resan!

(Evenemang: 2006-10-28 Funktionärsfest på Svalövs Hotell)
(Bild: 4117)