HMS News

Ny funktionärsansvarig i klubben!

I år ska vi bli ännu bättre på alla positioner.Carsten Lindblad heter jag, och jag ansvarar för funktionärerna runt banan vid träningar och tävlingar som klubben arrangerar.
Vem är jag då? Jo Jag har bilar och motorsport som främsta hobby, BMW bilar i allmänhet och BMW Alpina i synnerhet, gillar banracing i alla dess former. Jag har många strängar på min lyra och är känd för att hålla många bollar i luften, älskar att starta, driva och inte minst, avsluta projekt.
Att ta hand om och organisera flaggposteringen ser jag som ett roligt och utmanande projekt, men utan er hjälp så blir det svårt att nå upp till våra mål.

Det är roligt att flagga, och tänk sedan hur fantastiskt det är, att kunna vara hjälpa våra duktiga förare som plikttroget kommer och tränar, tävlar och satsar för att nå bättre resultat. Det är väl kul och kunna hjälpa andra att göra karriär och hjälpa dem till bättre, bättre resultat. Hyllinge MS har alltid prioriterat hög säkerhet runt banan, och tack vare den höga säkerheten, så känns det tryggt att flagga ute på våra posteringar.
Visste du att klubben bjuder oss på god mat i samband med träning och tävling, jodå och dessutom så brukar det komma ut en efterlängtad godispåse, saft och kaffe till oss under eftermiddagen. Förra säsongen så startade vi med samling och åt frukost tillsammans, ett uppskattat inslag för oss som fortsätter även denna säsong. Trivselfaktorn är hög och min målsättning är att förstärka den och om möjligt höja den ytterliggare. Under de år jag varit aktiv som funktionär har jag knutit många nya, goda och trevliga vänner. Eftersom mycket blir trevligare i goda vänners lag så har jag planerat in 4 st. aktiviteter för säsongen som ligger utanför motorbanans grindar. Nog ska vi väl hinna med och köra gokart en kväll, besöka ett STCC-stall och prata racing m.m.

Jag kommer också att hålla ordning på våra kläder, våra overaller. Ni som har kläder hemma och vet med er att ni inte hinner flagga i år, det vore bra om vi kunde få in dessa persedlar så att vi har kläder till alla som ska vara ute på postering. Kontakta mig genom e-mail funk@hyllingems.se, eller ring mig på 0431-43 58 80 mellan kl. 08:00-22:00.

Det kommer att bli en rolig och spännande säsong. Information om tävlingar och aktiviteter hittar man lättast på Hyllinge Motorklubbs hemsida, under kalendariet.
Adressen dit är: http://www.hyllingems.se.

I år startar säsongen med funktionärs-utbildningar i mars månad för er som inte har licens, och i början av april är det tänkt att ha en fortsättningskurs för er som har funktionärslicens Debut och vill lära sig mera. Det blir även påbyggnadskurs för er med funktionärslicens C och B, där även ni som har funktionärslicens A är välkomna. Klubbens målsättning är att alla ska ha licens som flaggar eller tjänstgör på annat sätt vid klubbens olika aktiviteter. Mer information om datum och agenda kommer att läggas ut på klubbens hemsida i februari.

Väl mött!

Carsten
(Bild: 4144)