HMS News

Info till funktionärer

Lite information till våra duktiga funktionärer.HMS hälsar alla välkomna till 2009 år säsong som i år bjuder på STCC, SM deltävling I Roadracing, racingskolan, kvällsträningar, klubbmästerskap, Ferrari Weekend, och mycket, mycket annat skoj.

Det är roligt att flagga, och tänk sedan hur fantastiskt det är, att kunna vara hjälpa våra duktiga förare som plikttroget kommer och tränar, tävlar och satsar för att nå bättre resultat. Det är väl kul och kunna hjälpa andra att göra karriär och hjälpa dem till ett bättre resultat.

Har ni speciella önskemål eller bestämt måste stå på en särskild postering eller bara kan jobba tillsammans med en kompis för att ni kanske åker tillsammans eller vad det nu kan vara. Lått mig veta detta så ska vi försöka ta så mycket hänsyn till era önskemål som det bara går.

Kan ni bara vara med en halvdag så skriv ner vilka halva dagar och om det är för eller eftermiddag, det går alldeles utmärkt nämligen. I så fall är det bra för mig att veta om ni kommer till lunchen eller efter lunchen så jag kan beställa mat.

Vi kommer att börja dagen med kaffe, genomgång och fralla och frukosten dukas fram ca en timme före start. Lunch bjuder klubben på som vanligt. Ett bra tips är att ta med en 1,5 liters plastflaska eller nått och fylla med saft och ta med ut till posteringen. Klubben tillhandahåller givetvis saften.

Sist men inte minst, ni som vill prova på och stå på Kalle Martin och bistå, skicka ett mail till mig så ska jag para ihop er med tävlingsledare.

Vi ses och Hörs

Mikael Andersson

(Bild: 3502)