HMS News

Scoop: Hyllinge MS nya ambulans i tjänst

Jodå, Hyllinge MS webbsajt har de avslöjande papparazzi-bilderna…! Klubbens nya fräscha ambulans är nu i aktiv tjänst (fast personalen var den gamla vanliga slitna).Precis som vanligt vid den här tiden på året, så är räddningspersonal i HMS Rescue & Medical ute och tjyvtränar i största hemlighet. Vid kartingtävlingen Klippan Cup sågs välkända ansikten, tex ambulans-Micke, med en helt NY ambulans

(den första helt gula, eller så berodde det på att det var
påsk).

Jobba fick man definitivt göra. På bilden här intill en insident, då Hyllinge MS utsände kunde konstatera att blåljuset funkade (tyvärr ingen bild på det). Här fanns det dock inget man kunde göra, det var mest förarens stolthet och självförtroende som skadats. Allt övervakades av Tomas, Södra BF’s säkerhetsansvarige… eller deltog han i själva insatsen…? Svårt att avgöra, det är möjligt att det var ytterligare ett fall av tjyvträning.

/ En murvel

Hyllinge MS
(Bild: 4180)