HMS News

STCC på Knutstorp – lördag

Då var första tävlingsdagen av STCC-helgen avklarad. Här kan ni läsa hur det gick för Hyllingeförarna.Radical var först ut för att kvala. 3 Hyllingeförare fanns på banan, Micke Ohlsson körde sig till en fjärde startplats, Andreas Ebbesson kvalade som åtta och hans teamkompis Ibrahim Bakirci som 18:e. Deras första race inleddes med en rejäl startkrasch med flera bilar inblandade och tävlingsledningen beslöt att flytta racet till sist på dagen. När undertecknad åkte hem var detta ännu inte klart.

I JTCC hittar vi två hyllingetjejer: Tezz och Angelica Haraldsson. Tezz kvalade in som 13:e och Angelica som 15:e. I racet slutade Tezz på tionde plats medan Angelica kom sist. Vi håller tummarna för tjejerna imorgon!

Porsche Carrera bjuder också på 2 HMS:are, Lars-Bertil Rantzow var snabb på kvalet och tog tredje startruta medan Peo Norén fick starta som 14:e man. I racet vann slutligen Cralle Lindholm, men Hyllinges Rantzow kom på en andra plats. Peo Norén slutade som 19:e.

Hojarna har inte kört sitt race ännu men däremot två kval. Hyllinge har två så kallade wild cards med; Benny Olsson och Christer Andersson. I första kvalet satte Christer 11:e bästa tid och Benny kom strax efter med 12:e tid.
I det andra kvalet var Christer återigen elfte man och Benny trillade ner ett hack och hade därmed 13:e bästa tid.

(Evenemang: 2007-05-04–2007-05-06 STCC-deltävling)
(Bild: 4229)