HMS News

Jonas Andersson vann Super Nationell

Jonas Andersson var favorit till SM-titeln i Super Nationell inför den här säsongen. Den pressen har han hanterat på ett mästerligt sätt. Efter två segrar och en andraplats har Volvo S40-föraren från Orust redan ryckt åt sig en stor ledning i mästerskapstJonas Andersson var favorit till SM-titeln i Super Nationell inför den här säsongen. Den pressen har han hanterat på ett mästerligt sätt. Efter två segrar och en andraplats har Volvo S40-föraren från Orust redan ryckt åt sig en stor ledning i mästerskapstabellen.

– Än så länge har det fungerat riktigt bra. Vi har hittat rätt med
inställningarna på bilen och efter den här öppningen på säsongen är det
väl bara att fortsätta på den inslagna vägen, sa han lågmält efter
segern före Fredrik Tiger och Håkan Holmqvist på Ring Knutstorp.

(Evenemang: 2007-06-16 Premiär Rallycross SM Xtreme)
(Bild: 4416)