HMS News

SM I ROADRACING DEN 12 AUG 2007

Välkommen till Ring Knutstorp. Se det bästa svensk roadracing kan erbjuda. Följ killarna och tjejerna som ger järnet.Teamen är på plats. Depån är fylld. Förare, mc, tält & husvagnar välorganiserat i depån. Kom och upplev SM i Roadracing tillsammans med de tävlande, funktionärerna som får allt att funka i det tysta och med oss som har mc i blodet. De är skickliga, på hugget och kommer att ge sitt bästa. Din support och engagemang betyder mycket!

Vi bjuder på aktiviter i pauserna. Ring Knutstorp har dessutom en ny fräsch restaurang där du kan käka lunch och fika.

Läs mer om allt spännande som händer vid SM i roadracing den 11-12 aug -07
www.marketconnect.se/mchuset/smrr.asp
Du hittar även bilder från träningen fredagen den 10 aug på denna sida.
Lyssna även på speakerljudet direkt i din dator.

mms://89.221.240.141/test

(Bild: 4433)