HMS News

Nöjd Minna rapporterar

I helgen var det deltävling på Sturup. Den näst sista.Trots ett j****a busväder och avåkning så har det gått jättebra.Jag är verkligen superduper nöjd med mig själv. När vi körde hemifrån i fredags hade vi 17 grader varmt och strålande solskenoch när vi kom fram till banan var det inte många plusgrader, en fruktansvärd vind och regn.Men trots detta lyckades vi få upp tältet, men det tog sin tid. På lördagen så var det åtminstonde uppehåll men ändå svinkallt.

Träningen gick smärtfritt trots att jag inte var riktigt nöjd med bilen.Oerfaren som jag är så kan jag inte tala om för mina mekaniker hur dom ska göra när jaginte är nöjd med inställningarna och dom vet ungefär lika lite som jag men vi får exprimentera oss till bra inställningar. Kvalet gick också bra, visserligen var jag väl inte så nöjd med mina tider. Jag körde inte mycket bättre än vad jag gjorde i våras.Jag kvalade in på en 15de plats.

Sen var det dags för race.Det gick jättebra, jag närmade mig Bender mer och mer för varenda varv som kördesmen när det bara var två eller tre varv kvar låste jag upp mina bromsar på slutet av s&mrakan och då var det inte längre någon mening att försöka jaga Bender för jag skulle ändåinte komma ikapp.Så jag är jättenöjd med racet bortsett från låsningen av bromsarna.Jag fick ner mina tider nångon hundradel eller något sånt bara.

Efter racet sen så kollade pappa mina bromsar och det visade sigatt jag inte hade några bromsar så det var bara till och byta. När vi vaknade på söndagen så regnade det, och jag är inte överförtjust i regn precis men det borde jag kanske vara eftersom jag kör bättre då än när det är torrt.Regnet hade slutat tills vår start gick men det var ändå snorhalt på banan.

Jag startade som 14de bil men tappade placering i starten.Jag jagade Bender som vanligt och efter några varv så snurrade han i kurvan innan start & mål så då kom jag om.Jag kände verkligen att jag körde jättebra trots att jag inte är van vid att köra påblött underlag, jag närmade mig till och med Holmberg. Något varv efter att jag kört om Bender så snurrade jag på exakt samma ställe som han snurrade på, det enda var att jag fick lite mer snurr men jag försökte köra vidaremen jag sladdade bara genom hela kurvan så jag hamnade tillslut i sandfållan.
Så då var det racet över för min del, men det var bara så synd eftersom jag närmade mig Holmberg. Det var skitroligt att snurra iallafall, har aldrig gjort det innan. Trots alla dåliga bromsar och avåkningar är jag jättenöjd,för jag känner att jag blir bättre och bättre. Vi ses och två veckor på Mantorp Park och då är det dags för final.

/Minna
(Bild: 4261)