Arkivsida

Hjälp Mattias Ekström få Jerringpriset!

Mattias Ekström. Foto: Markus Samuelson, LA-Motorsport

I ett upprop från SBF ombeds alla motorsportintresserade att hjälpa Mattias Ekström till att få Jerringpriset 2007.Extra Nyhetsbrev Januari 2008 från Svenska Bilsportförbundet.

Vi är så otroligt glada och stolta över att Mattias Ekström nominerats till 2007 års Jerringpriset, det enda stora idrottspris som svenska folket utser vinnare till.
Om vi alla hjälps åt kan Mattias bli den förste från Svenska Bilsportförbundet att vinna det åtråvärda priset. Förra året gick det till Sanna Kallur, häcklöpare inom Friidrotten.

Du ringer 099-420 02 senast den 12 januari för att rösta fram Mattias till slutomröstningen på den tv-sända Idrottsgalan två dagar senare. Då återstår finalomgången och visst är Mattias en värdig vinnare efter sin andra totalseger i DTM och andra raka segern i Race of Champion. Den här gången kan han dock inte vinna av egen kraft utan vi måste hjälpa honom!
Ring därför 099-420 02 och rösta på honom. Självklart får du gärna tipsa andra att göra likadant! Målet är att Jerringpriset för första gången någonsin går till en svensk tävlingsförare på fyra hjul.
Samtalet kostar 5.70 kronor.

Arkiv 2008