Arkivsida

Ebbesson Motorsports satsning 2008

Ebbesson. Foto: Christer Martinsson

2008 års säsong närmar sig och Ebbesson Motorsport står i startgroparna. Vintern har varit lång med många frågetecken om bland annat nya eller gamla bilar, tävlingskalender och förare, men nu är allting klart. Teamet fortsätter med sitt 2-bilsteam i Radical, som ser riktigt spännande ut inför säsongen. Man ser fram mot många utmaningar och däribland en tävling på Silverstone, F1 bana i England, som går den 13-14 september. Teamets organisation och personal kommer med något undantag vara detsamma som ifjol, vilket är en styrka.
Förare kommer att vara Andreas Ebbesson och David Olsson.
”Förarna kom 4:a och 5:a i klassen i fjol och har med den erfarenheten stora möjligheter att slåss i den absoluta toppen. Även teamet lärde sig mycket och startar från en helt annan nivå i år. Förarna får likvärdig support och samarbetet är en viktig del för succé. Målsättningen är att ha båda förarna på pallplats.” säger teamets organisatör Ted von Krusenstierna.
Just nu jobbas det för fullt hos EMS. Bilarna helrenoveras, hemsidan förnyas, nya events planeras, personalen vidareutbildas och samarbetsparter besöks. Mycket skall falla på plats. Det händer mycket hos Ebbessons just nu och teamet har aldrig stått inför en säsong så väl förberedda och motiverade.

Med Vänlig Hälsning
Ebbesson Motorsport

Arkiv 2008