HMS News

Carrera Cup förare kör ERCup på Falkenberg

Vid 6-timmars långloppet i ERCup på Falkenberg kommer fler gästförare att köra. Redan är Camaro Cup föraren Magnus Krokström klar för start i Team Surprise. Dessutom kommer Hyllinge MS föraren Micke Ohlsson och Oskar Palm…… båda från Carrera Cup i Danielsson Motorsport, till start i MotorEvent Racing’s BMW.

Hyllinge MS föraren Micke Ohlsson är en av landets vassaste racingförare med segrar i både Formel Renault och Radical. I år kör han Porsche Carrera Cup och slutade 2:a i båda racen vid Västkustloppet. Han var gästförare i ERCup redan förra året vid ERCup-deltävlingen på Ring Knutstorp.

I samma bil kommer också unge lovande Oskar Palm, som också kör Porsce Carrera Cup. Han är den yngste i Sverige som tävlat i Carrera Cup. Förra helgen gjorde han ett annat gästspel, i Ferrari Challenge på Knutstorp, och vann!

– Det är roligt att ge de här unga förarna chansen att testa långloppsracing, säger Hans Bååth, teamchef i MotorEvent Racing. Dessutom lär vi andra i teamet hur man skall köra en
racerbil riktigt fort.

/ Mikael Persson
www.aktuellmotorsport.se

Mer info

www.ercup.se

www.mioh.net

www.oscarpalm.com

www.motorevent.se

(Bild: 4729)