HMS News

Härlig avslutning på 2008

Drygt 60st festsugna racingentusiaster intog KIAs resturang.Det var en höjdare när det gäller funktionärsfest inom HMS. Drygt 60 personer intog KIAs resturang på banan. Många positva ord om att årets fest var just på banan. Som vanligt fanns det gott om god mat trevligt sällskap och lite danselidans :-). Det var en stor glädje att se MRK representerade på festen, som för övrigt stod för funkisfesten i år ETT STORT tack för detta. Mycket glädjande att se funktionärer även från brand och sjukvård, även vår eminenta ’depå chef’ med respektive samt vår samarbetspartner i säkerhet SRIF-Rescue.Denna festen är ett avslut för oss alla som medverkat vid våra evenemang under året som gått. Vill framföra ett STORT tack även till ’fest Mackan’ för denna Otroligt trevliga fest. Ser redan fram mot 2009 års unkisfest.
(Bild: 5356)