Arkivsida

Robert Myrsäter ny förare hos Ebbesson Motorsport

Radical. Foto: Christer Martinsson

I dagarna blev det klart att Robert Myrsäter, från Hultsfred, ska köra för Ebbesson Motorsport i Radical 2009. Ebbesson Motorsport som åter igen blev utsett till årets team satsar nu ännu hårdare inför den kommande säsongen. Samarbete sen tidigare

Robert gjorde debut i Radical förra säsongen med bakgrund i Gokart och Formel Ford. Under höstsäsongen 2008 startades ett samarbete med Ebbesson Motorsport där han visade sin kapacitet som chaufför. Nu återkommer han för hela säsongen som ordinarie förare i teamet. Robert kommer tillsammans med Andreas respresentera Ebbesson Motorsport 2009 och målen kommer att vara höga. Andreas har siktet inställt på vinst efter att ha blivit tvåa 2008.
Ebbesson Motorsport tycker att det känns riktigt bra med Robert och den föraruppställning som man har inför säsongen.
”Robert har visat att han kan köra riktigt fort och hans attityd passar väl in i teamet. Han är en målmedveten ung kille som tar racingen på fullaste allvar. Vi tror att 2009, tillsammans med Robert och Andreas, kan bli ett riktigt bra år.” – Ebbesson Motorsport

Nya bilar
2009 kommer även betyda en förändring och ett stort framsteg för teamet. Två helt nya bilar av en senaste modell har beställts från England. Det är Radical PR6 som är en vidareutveckling av Radical Prosport. Ebbesson Motorsport ser detta som ett stort kliv framåt i utvecklingen, vilket skall hjälpa till i jakten på SM-medaljerna.
Fler nyheter finns att vänta från Ebbesson Motorsport som hoppas kunna presentera mer inom kort.

Arkiv 2009