Arkivsida

Information från Daniel Ivarsson

Foto: Daniel Ivarsson

Kickoff i Halmstad i samband med DIR kickoffen presenterade Daniel mer detaljer kring årets säsong. Daniel kommer som vi avslöjades i ett tidigare nyhetsbrev att vända hem till Sverige för att deltaga i SM-serien.

Daniel kommer att köra totalt 6 st race i SM serien och om allting går enligt planerna även 4 st race i den nordeuropeiska serien.

Så här berättar Daniel om årets säsong:

– I år kommer jag att köra för Team BS Motorsport, teamet drivs av Lennart Bohlin som är en legend inom motorsport och har bland annat varit världsmästare i superkart. Ytterligare två förare kommer att köra för BS Motorsport i år, detta känns mycket bra då det är viktigt att ha någon att jämföra data osv. Jag tror teamet blir svårslaget i årets serie, och det känns bra att vara en del av just detta teamet då teamet är otroligt viktigt för att kunna prestera resultat. berättar Daniel.

Team BS Motorsport är baserade på Karlskoga Motorstadium och premiären går av stapeln redan nästa vecka på just den banan. Så här ser schemat ut:

Torsdag:
Friträning

Fredag:
12.30-12.50 Test
15.00-15.20 Kval
18.20-18.35 Race 1, 12 varv

Lördag:
11.10-11.25 Race 2, 12 varv

Samtliga race i år kommer att visas i VIASAT Motor, så där kan ni följa Daniel ute på årets tävlingar.

Förra söndagen tävlade DIR:s samarbetspartners för fjärde året i rad på Gokarthallen i Halmstad i samband med kickoffen. Vann gjorde bilföretaget Bilgården tätt följd av superbil tillverkaren Koenigsegg, totalt 11 företag tävlade om titeln Ängelholms Snabbaste Företag. Racet kördes som ett 75 minuters långlopp med förarbyte, den som hann flest varv vann.

Resultat:
1. Bilgården i Ängelholm
2. Koenigsegg
3. MR CAP / Ingros
4. Träningsakademin
5. Thomassons
6. InterSystem
7. Eltjänst
8. JollyMedia
9. Kelo
10. Däckia Ängelholm

Hälsningar
Daniel

Arkiv 2009