Arkivsida

Racerapport från DIR Motorsport

Daniel Ivarsson. Foto: Mikael Persson

Daniel kör extrainsatt tävling 22-23 augusti! Redan på fredag åker Daniel till Anderstorp för att testa inför helgens race som blivit flyttat från tidigare i år, Formula Renault serien kör som supportklass till gamla Formula 1 bilar.

Racet som ska köras till helgen är en SM-deltävling som egentligen skulle kört tidigare under sommaren. Formula Renault kör som supportklass till EuroBOSS-serien, denna serie är en klass bestående av gamla Fomula 1 bilar och tävlingen körs mycket passande på den gamla Formula 1 banan, Anderstorp.

– Det ska bli riktigt kul att få komma till Anderstorp och köra redan nu till helgen, jag känner mig riktig taggad efter förra helgen i Karlskoga. säger Daniel.

Schema för helgen och uppdateringar under tävlingshelgen finns på
www.daniel-ivarsson.com

Arkiv 2009