Arkivsida

Racerapport från Micke Ohlsson

Micke Ohlsson. Foto: Fredrik Nässlander

SKA OHLSSON KÖRA HEM ÅRETS FÖRSTA SEGER? Micke Ohlsson kommer till hemmabanan Ring Knutstorp med högt självförtroende. Efter att strategiskt stått över två racehelger, då det inte längre fanns möjlighet att vinna Semcon Cup, är Ohlsson nu mer hungrig på seger champagnens sötma än någonsin. Teamet har haft långt tid på sig att ställa iordning bilen och nu kommer Micke Ohlsson Motorsport med en mycket snabb BMW.

’Jag är väldigt sugen på att visa publiken vår snabbhet. Vi har haft en tung säsong med bilbyte och en ganska stor portion otur. Med hemmapublikens stöd ska vi se till att vända oturen. Jag har inte något mästerskap att köra om och vi har sparat på krutet för att vara i topp på Knutstorp, så denna tävling får bilen vara så bred som det behövs.’ säger Micke

För mer information besök Micke Ohlsson Motorsports hemsida www.mioh.net.

Press, MICKE OHLSSON MOTORSPORT
Mob: 0705-300 636
Mail: press@mioh.net
Web: www.mioh.net

Arkiv 2009