Arkivsida

Racerapport från DIR Motorsport

Formel Renault. Foto: Christer Martinsson

Förra helgen körde Daniel en dubbeltävling på Ring Knutstorp, totalt fyra race.
Daniel blev: 8:a, 9:a, 8:a samt ett brutet lopp!
– Det var säsongsfinalen på Ring Knutstorp, på torsdagen körde jag två race där jag blev 8:a och 9:a i de båda racen av totalt 14 deltagare. På fredagen körde vi kval och race 1, första racet gick inte som jag hade hoppats. Jag kom två kurvor sen fick jag en liten knuff och fortsatte av banan. Jag fastnade i sandfållan och kom inte upp igen. berättar Daniel.

På lördagen var många av Daniels sponsorer på plats och han var mycket revange sugen efter gårdagens lopp.

– Jag startade på en 10:e plats och fick till en kanonstart, jag lyckades ta en placering i första kurvan och tjänade ytterligare en plats efter halva loppet, i mål kom jag på en 8:e plats precis i växellådan på framförvarande bil. säger Daniel.

– Detta var årets sista tävlingshelg och jag kan väl summera året med att det varit en rolig säsong även om jag inte kunnat satsa riktigt fullt ut. Jag vill passa på att tacka alla mina sponsorer, Team BS Motorsport och alla andra som hjälpt mig under säsongen! säger Daniel.

Arkiv 2009