Arkivsida

Racerapport från Micke Ohlsson

STCC. Foto: Christer Martinsson

Micke Ohlsson missar finalen…
Efter en bra tävlingshelg på Ring Knutstorp, har Micke Ohlsson Motorsport haft humöret på topp. Teamet hade efter Knutstorp en hel bil i garaget och två prisbucklor med sig från hemmabanan. Trots detta har teamet inte lyckats lösa finansiering för att köra på Mantorp.

”Vi är givetvis oerhört ledsna över att inte kunna delta, på det som troligtvis blir den häftigaste och mest actionfyllda STCC-final på många år. Det känns verkligen jättetråkigt, men siktet är sedan länge på kommande säsong.” säger teamchef Hans Nordén.

Micke Ohlsson Motorsport har haft en tuff säsong. Det började tidigt med ett motorhaveri i Peugeot’n. Därefter följde ett par tunga racehelger, varpå teamet beslöt sig för att byta till en bakhjulsdriven BMW. Bytet var lyckat, men med två bilar i garaget, blev kostnaderna så höga för oss, varpå vi fick stå över två helger. Nu missar Micke Ohlsson Motorsport också finalen.

”Jag är ändå nöjd med vårt resultat på Ring Knutstorp. För första gången på hela säsongen fick vi där lite arbetsro, då kom också resultaten. STCC är många gånger mycket tuffare än de enhetsklasser, som vi tidigare tävlat i, både konkurrens- och kostnadsmässigt. Jag är stolt över att vi med vårt lilla team kunnat prestera så pass snabba tider och bra placeringar, som vi gjort de gånger då vi fått allt att fungera. Jag ser nu framemot en vinter med många spännande möte, för att säkra nästa års budget.” säger Micke Ohlsson.

Micke Ohlsson Motorsport tackar alla sina sponsorer och supporters för en otroligt spännande resa under STCC-säsongen 2009. To be continued…
För mer info och bilder, besök Micke Ohlsson Motorsports hemsida: www.mioh.net.

Press, MICKE OHLSSON MOTORSPORT
Mob: 0705-300 636
Mail: press@mioh.net
Web: www.mioh.net

Arkiv 2009