Arkivsida

Racerapport från André Anderssons

André Andersson. Foto: Mikael Persson

André Andersson Svensk Mästare i Formula Basic André Andersson från Osby körde finalen i den Skandinaviska serien för Formula Basic på Kinnekulle Ring. Det var även final för den svenska SSK-serien. André körde taktiskt i regnet och prioriterade att få bilen i mål hellre än att kanske vinna någon placering och riskera att köra av i det vanskliga väglaget. Han körde i mål som sexa i båda racen. I Skandinaviska serien kom han på femte plats och var näst bäste svensk och i den svenska serien kom han på andra plats och där var han bäste svensk. Det har varit en lärorik säsong med många besök på pallen för André som nu blickar framåt inför nästa säsong. Han har flera spår han jobbar på och han vill inte i dagsläget säga vad det lutar mest åt. Som för alla andra förare handlar valet mycket om hur stor budget han får ihop inför nästa säsong.

Arkiv 2009