Arkivsida

Rantzow kör full säsong i Carrera Cup 2011

Rantzow. Foto: Mikael Persson

Lars-Bertil Rantzow och Ebbesson Motorsport utökar sitt program för Carrera Cup Scandinavia och kör full säsong 2011 med den nya bilen.
– Att åka för Ebbesson Motorsport är ett grymt bra sätt för mig att delta och tävla i Carrera Cup. Det är ett snyggt och fräscht team där mina vänner och kunder kan besöka mig på tävlingsplatserna, säger Rantzow.

Senast Rantzow körde full säsong i Carrera Cup var 2008 då han tog sin bästa placering någonsin i mästerskapet med en sjätteplats, trots en begränsad racingerfarenhet.

– Min målsättning är att ha kul och försöka genomföra de flesta racen 2011 på ett proffsigt och bra sätt. Jag hoppas att det blir många toppförare som kommer till start vilka jag skall utmana så långt det är möjligt, säger Rantzow.

Säsongens höjdpunkt ser Rantzow som Porsche Carrera World Cup på Nürburgring Nordschleife där Carrera Cup Scandinavia tävlar med drygt 200 Porsche-förare från hela världen.

– Där har jag kört en hel del under de senaste åren och det är en tävling som jag ser mycket fram emot! Hela världseliten i Porsche kommer att vara på plats, säger Rantzow.

Rantzow och Ebbesson Motorsport körde sex tävlingar av årets mästerskap med en fjärdeplats som bästa resultat.

www.ebbessonmotorevents.com

Arkiv 2010