Arkivsida

Annorlunda torsdagsträff.

Foto: Magnus Berg

SISTA ANMÄLNINGSDAGEN ÄR I MORGON TISDAG.

Nya grepp för att få upp intresset för torsdagsträffarna.Torsdagen den 3/2 provar vi något nytt. Vi träffas i Helsingborg där det finns en man som heter Lars Larsson som har byggt en 4-spårig bilbana på ca 20 meter. Jag har efter kontakt fått möjligheten att lägga vår torsdagsträff i denna lokal. Vi kommer att under ca 2,5 timmar få en presentation av Lars bygge och givetvis kommer vi att köra racing. Det kommer att bli någon form av grand prix med träning, tidskval och givetvis en final där vi utser HMS inofficiella bilbanemästare. Pokal utlovas till vinnaren.

Kostnaden för detta special arrangemang är 150kr/pers.
Vid ovarsam och vårdslös körning så att bilar går sönder tillkommer en kostnad för reparation.

Hoppas att detta låter intressant och att vi blir ett antal stycken.

Anmälan är bindande och görs senast 1/2 till mig på:

042-225374
0733-929709
magnus.berg@telia.com

Välkomna hälsar
Magnus Berg
Arkiv 2011