Arkivsida

Säsongsstart för Andreas Boström

Officiellt Camarotest i Falkenberg.
Andreas Boström.

Andreas Boström från Hässleholm jobbar intensivt för att få ihop bilen inför årets första race. Vi träffade Andreas och hans pappa Anders i verkstaden. De står bredvid en halvfärdig motor. – Det är bara ett par dagar kvar nu, men motorn skall snart vara hopskruvad, sedan är det ’bara’ lite kablar som skall dras om, sa Andreas optimistiskt. Vid slutmonteringen får de dessutom hjälp av den kände motorbyggaren Bror Jaktlund. Andreas skall i år satsa på den danska Special Saloonklassen. Han körde en deltävling där i fjol och det var en klass som passar både Andreas och hans BMW mycket bra. – Det blev bara en tävling i fjol och det kändes ringrostigt att köra, men i år blir det fler och förhoppningsvis får jag upp tempot i kroppen snabbt, säger Andreas. Första deltävlingen körs redan nu i påskhelgen på Jyllandsringen ihop med STCC, men klass som han också har kört i för några år sedan. – Jag har kört med både Ford och Volvo, men det var under det gamla Super Touringreglementet, avrundar Andreas.

För mera information, besök gärna Andreas hemsida: www.andreasbostrom.se

Arkiv 2011