Arkivsida

Saxtorp Classic Sidecar

Foto: Bende Press

Målsatsning i 2012; topp 5 i det Internationella tyska mästerskapet i Classic Sidecar. Saxtorp Classic Sidecar deltog i det internationella Tyska mästerskapet i Classic sidecar med en målsatsning om att bli inom de tio bästa.

Detta blev en succé

Resultat:

#7 Erik & Lasse slutade sammanlagt med en 5:e placering i Tyskland, 7:e plats i Nordisk Classic Champion, 8:e plats Nordisk Open och en 7:e i Svenskt mästerskap.

#74 Hasse & ”Lille” Yonna fick en 7:e placering i Tyskland, 9:e plats i Nordisk Classic Champion, 7:e plats i Nordisk Open och en placering som nummer 5 i Svenskt mästerskap, bra jobbat eftersom de båda har deras första säsong som sidovagnsåkare.

Visst har vi haft otur på slutet av vår säsong, sådan riktigt, bl.a. en ödelagt motor, puttade en sidovagn över målsträcket osv. men suget är kvar och vi ser fram till nästa säsong.

2012 består av hela serien i Tyska internationella mästerskapet i Classic sidecar, lite löp i Nordisk mästerskap, samt vår start med en träning i Frankrike samt hoppet om att kunna sluta säsongen med två löp i den Spanska serien till november/december. Där ska också vara tid till två uppvisninglöp.

Det kan bli ett problem med vår finansiering av denna satsning, vilket vi ju hoppas kunna lyckas fixa.

Ett stort Tack Till

AD däck Svalöv och F&I Häljarps industrilack, samt alla de personer som har ställt upp bl.a. vår supportgrupp som kom till Tyskland och Danmark.

Vi önskar alla som har intresse i motorsport en god jul samt gott nytt år

Press

www.SaxtorpClassicSidecar.se

Arkiv 2011