Arkivsida

Simulatorer under STCC helgen

virtuellbilsport. Foto: Magnus Berg

Torsdagen 6/9 kl 18:30 finns simulatorerna uppställda i ett tält i övre depån. Vi kör givetvis på Ring Knutstorp och kvällens snabbaste varvtid kommer att få en liten present. Vi kör så länge det finns intresse. Kaffe bjuder vi på som vanligt

Under helgen kommer simulatorerna att vara uppställda i Hyllinge MS tält i övre depån för allmän körning. Givetvis på Ring knutstorp. Berätta gärna för era vänner som kommer under helgen att de ska testa.

Söndagen den 9/9 har vi en funkisdag. (se info under nyheter) Även då kommer simulatorerna att vara uppställda. Då i ett garage under VIP läktaren. Gissa vilken bana vi kör på????? Givet vis vår egen. 🙂

Nu har Ni som ännu inte testat våra fantastiska maskiner fyra dagar på er.

Väl bemött

Magnus och Viktor.

Arkiv 2012