Arkivsida

Jens Edman en av favoriterna på Knutstorp

Jens Edman.

Efter en helt suverän race helg på Östersund Airport race där Jens Edman i stort sett dominerade tävlingen med att vara snabbast i test, kval samt seger i sista racet har teamet och Jens stora förhoppningar inför femte deltävlingen på Knutstorp.- Vi har laddat upp inför Knutstorp racet med dels ett inhopp i den Danska Camaro Cup serien förra helgen, säger teamchef Tony Bryntesson. Jens gjorde en strålande insats och slutade på en 3:e plats efter att ha haft Pole och ledningen i 4:a varv.

Därefter åkte teamet hem till Jönköping och gick igenom bilen inför en test på Knutstorp som genomfördes i Torsdags förra veckan.

– Det var ett bra test som gjorde att själförtroendet är på topp inför slutspurten av Camarao Cup serien.

Nu är bilen nedplockad och allt gås igenom för att Jens skall få dom bästa förutsättningarna inför helgens tävling.

Arkiv 2012