Arkivsida

Tittarrekord för STCC från Ring Knutstorp

Patrik Olsson. Foto: Peter Igelhammar

190 000 tittare – så många såg STCC-sändningen från Ring Knutstorp på SVT1 i söndags. För STCC är det tittarrekord för året.– Det är en mycket bra siffra som visar att intresset för STCC är fortsatt stort, säger Bob Huzell, VD för STCC AB. Vårt koncept lockar tittare och publik på banorna, vi hade ju 15 000 åskådare på racet i Östersund för en månad sedan.

Att intresset för STCC är stort visar sig inte minst i antalet sålda biljetter inför den stora finalen på Solvalla i Stockholm den 21-22 september.

– Vi hade 10 000 sålda biljetter i förköp förra veckan och det är ett fortsatt tryck på försäljningen, fortsätter Huzell. Våra finaler brukar bjuda på dramatik och det är det publiken vill ha.

STCC-finalen körs på Solvalla i Stockholm den 21-22 september. Förutom STCC blir det finaler i Carrera Cup, Camaro Cup och Clio Cup JTCC. Hårdrockgruppen Mustasch kommer att uppträda, det blir även kändisrace och rallycross som publiken kommer att bjudas på.

Arkiv 2012