Arkivsida

Hyllinge MS byter internetdomän

Vi byter nu vår internetdomän från .nu till .se. I Sverige var .nu-domäner väldigt populär före 2003, då .se-domäner bara fick spegla namn på myndigheter och aktiebolag, inte föreningar. Hyllinge MS startade denna webbsajt redan 2001. Den lilla ön Niue i Stilla Havet, hade dock liberala regler och tillät vem som helst från hela världen att registrera domäner.

Man skulle kunna flytta hela Hyllinge MS verksamhet till Niue, det hade ju varit varmt och gott. Men vi vill inte göra körsträckan längre för vår ordförande än vad den redan är, så vi flyttar vår internetdomän till Sverige istället.

Webbsajten får adressen www.hyllingems.se liksom alla klubbens officiella epostadresser, som i fortsättningen slutar med .se istället.

Uppdatera dina bokmärke/favoriter/genvägar samt din epost-adressbok!

/ Jörgen & Micke

Arkiv 2013