Arkivsida

Feedback från MSCC

40-års jubilium för Svenskt Sportvagnsmeeting
Bärning. Foto: Racefoto

Nu har det gått några dagar och vi har fått mycket positiv feedback både från tävlande, rallyåkare och besökare, jag snackade med många under helgen och alla säger det vi redan visste, Svenskt Sportvagnsmeeting är nordens trevligaste och främsta racing och sportvagnsträff, med årets genomförande så drygade vi ut vår ledning.

När vi får så mycket beröm så skall alla ta åt sig av det oaktat vilken funktion man haft, det är en helhet som uppfattningen grundas på och den helheten skapar vi tillsammans. Det kan starta med en imponerande hemsida, snygga program, vänligt och proffsigt bemötande, flyt i infart och depå, trevlig rallyrunda, bra besiktning, tävling som håller tidplan, trevlig bana, hjälpsamma bärgare och mycket mer. Vi funktionärer blir glada och mer motiverade om vi få god mat, Glada Gripen har en viktig funktion att indirekt hjälpa oss att presentera bra, ni ser var jag vill komma, vi behövs alla och vi har alla bidragit att se till att SSM blev den fest vi förtjänad i år.

Stort tack allihop för ett förstklassigt arbete

Anders

Arkiv 2013