Arkivsida

Stort Tack!

Minna & Boogie Boyz. Foto: Jörgen Olsson

Hyllinge Motorsällskap har världens bästa medlemmar och samarbetar med Sveriges bästa motorbana.

Tack Motorbanan Ring Knutstorp för uppmuntran, stöd och en fantastisk kväll i lördags. Funktionärsfesten är årets höjdpunkt efter allt slit. Tack alla medlemmar för att ni gjorde Lördagskvällen till en fantastisk kväll med glada skratt och mycket rocken roll. Ett stort tack till Marcus ”Mackan” Liljekvist för all tid du lägger ner på att fixa detta för oss. Sist men inte minst tack till klubben som står för musiken.

Kvällen började med Italiensk buffé. Efterätten blev Svensk. Äppelkacka med vaniljsås. Mackan höll välkomsttal och Sten Gunnarsson höll tal och tackade för en fantastisk säsong med ett gott samarbete. Efter maten bjöd Mackan på lite spex och funktionärspriset delades ut.

Våra eminenta klubbmästare tog hem priset i år. Stort grattis. Det förtjänar ni. Det var också lottodragning under middagen med uppskattade priser.

Efter middag och prisutdelning bjöd Boogie Boyz upp till dans med en salig blandning av skön musik och underhållning.

För er som uteblev denna kväll, ta er tid nästa år. Vi har så kul och alla förtjänar att känna den uppskattningen och värmen som man möts av en sådan här kväll.

Jamina Loxly

Arkiv 2013