HMS News

HMS Årsmöte

Som vanligt är det en glad stämning och lätt till skratt när HMS medlemar träffas. I dag var det för årsmötet.
Årsmöte. Foto: Jamina Loxly

Det var roligt att så många kom men även synd att vi inte var fler. Vi har en effektiv mötesordförande i Henrik Wachtmeister och en duktig mötessekreterare i Östen Carlsson. Möt går snabbt och det är roligt när Irene Eriksdotter pratar om ekonomin och man ser hur bra det går för HMS. Värksamhets berättelsen avslutas med att styrelsen tackar alla organisationskommittéer, klubbens alla duktiga funktionärer, de tävlande, Motorbanan Ring Knutstorp AB, sponsorer och övriga samarbetspartners för utmärkta insatser.

Efter mötet avtackas Gunnar Nornemark för sina år och allt arbete som han har lagt på HMS-bladet. Viktor Ranggren avtackas för sin tid i styrelsen och Tyrone passade på att nämna hur roligt vi alla tycker att det är att HMS nu har två representanter i Södra Bilsportsförbundets styrelse i och med att Viktor har valts in och gör Claes Elofsson sällskap.

Årets Bil förare. Foto: Jamina Loxly

Årets bil-förare gick till Patric Sundel

Årets MC förare. Foto: Jamina Loxly

Årets Mc-förare gick till Andre Andersson

Årets Funktionär. Foto: Jamina Loxly

Årets funktionär gick till Angelica Haraldsson

Efter mötet var det lite mingel innan maten. Det bjöds på en superb toast skagen á la Odengårde. Fylld kalkonfilé, rostade rotsaker, gräslöks sås och potatis kaka. Till efterätt blev det en underbar äppelkaka med vaniljglass. Maten var helt enkelt utsökt och stämningen var god.

Varför fler medlemar inte tar sig tid denna eftermiddag och njuter av den goda maten som klubben bjuder på är för mig en gåta.

Stort tack till våra klubbmästare från oss alla.

Jamina Loxly

Arkiv 2014