HMS News

Jens Edman och Patric Sundel hemmafavoriter på Knutstorp

I helgen är det premiär för V8 Thunder Cars i samband med STCC tävlingen på Ring Knutstorp. Teamkamraterna Jens Edman och Patric Sundel, båda från Skåne, är givna favoriter.Jens Edman slutade 2:a i V8 Thunder Cars förra året. Nu är den 37-årige Kristianstadsbon ute efter SM-Titeln.

Patric Sundel från Perstorp och arrangörsklubben Hyllinge MS, är ny förare i Bryntesson Motorsport.

Han har också höga förväntningar och siktet högt ställt inför premiären. Patric är förresten den som har kört runt Knutstorp-banan snabbast av alla, någonsin. Han satte varvrekordet med en superkart för några år sedan.

Teamet har haft mycket bra försäsongstester på både Mantorp Park och Ring Knutstorp. Båda förarna har testat många olika inställningar som givit bra resultat. Båda Jens o Patric har presterat personbästa varvtider på båda banorna så vi kommer väl förberedda till Premiären.

Det kommer att bli ett mycket tufft mästerskap i år säger Jens, det finns så många bra förare i klassen så som Alx Danielsson, Alexander Graff, Kim Andersson bara för att nämna några som har chansen till mästerskapstiteln.

Men vi är taggade och kommer inte att ge bort något gratis! Teamet har servat dom båda Chevrolet Camaro bilarna så dom är igenomgångna och väl intrimmade inför racet i helgen.

Nu kör vi för SM Guld avslutar både Jens o Patric.

Jens Edman på Knutstorp 2013.

(Evenemang: 2014-05-09–2014-05-10 STCC)
(Bild: 7655)