Arkivsida

Nya teamkamrater för Fredrik Larsson i WestCoast Racing

WestCoast Racing.
Fredrik Larsson återvänder till teamet men får sällskap av två nya förare, Philip Forsman och Erik Jonsson. Samtliga tre ser fram emot säsongsstarten.

Fredrik ’NoLimit’ Larsson kör STCC tredje året i rad för WestCoast Racing.

– Jag ser fram emot säsongsstarten och jag tror att de nya tävlingsreglerna kommer att vara till min fördel men vi får se, säger Fredrik Larsson. Det kommer att vara viktigt att kvala bra för att få poäng men det betyder samtidigt att det blir ett kämpigare första race när man får starta längre ner så det blir spännande kval och race i år. Försäsongstesterna kändes väldigt bra där jag var snabbast totalt båda dagarna jag körde. Jag har även två nya, unga och hungriga teamkamrater så jag räknar med att bli jagad internt av Philip och Erik. Det är tredje gången gillt!

Philip Forsman körde finalracet ifjol för teamet.

– Det känns bra och jag känner mig avslappnad inför säsongsstarten, säger Philip Forsman. Jag är oftast lugn inför racehelgerna och med riktigt bra testdagar på Knutstorp känner jag mig nu bara laddad och sugen att komma igång med säsongen. Efter försäsongstesterna har mina förväntningar höjts inför premiären men det viktigaste är att få en bra start på säsongen.

Erik Jonsson kommer närmast från Carrera Cup och körde sina första varv för teamet under försäsongstesterna på Knutstorp för två veckor sedan.

– Det är äntligen dags för säsongsstart, säger Erik Jonsson. Jag ska se till att ha en bra och problemfri helg där jag kan jobba vidare med vad vi kom fram till under testerna. Jag har fortfarande en del att lära mig om bilen men vet vad jag ska fokusera på och har haft bra genomgångar med Charlie som är min ingenjör. Jag har inga speciella förväntningar på helgen, det viktigaste är att ha en helg som flyter på och där jag kan lära mig mer för varje gång. Jag kan lova att jag ska kämpa hela helgen.

Arkiv 2014