Arkivsida

Advents-racet

Gokart. Foto: Jörgen Olsson
Glöm F1, glöm Hamilton och Rosberg. Den riktiga kampen utspelade sig på Race House i Malmö och GoKart tävlingen för klubbens medlemmar.

Det är en glad och upprymd stämning i väntan på att få komma igång. Sedvanligt munhugg förekommer med glimten i ögat.

Tim på Race House har en kort genomgång och går igenom de flaggor som används. Det är blå, svart, gul och målflagg. Jag tror inte att han var bered på att alla skulle räcka upp handen när han frågade om någon visste vad flaggorna betydde.

Först var det träning som följdes av kval och Race 1 och 2. Racen gick med rullande start. Som vanligt var HMS bäst. Alla byten mellan träning, kval och race gick som smort. Alla stod redo med hjälm på och hoppade in i sina Go karts. Tim som höll i dagen berättade att dessa byten brukade göra att träning och kval tog ca 70 minuter. Det tog HMS 50 minuter.

Resultatlistan presenteras på luciamötet

Arkiv 2014